BokMalarna

Alla inlägg den 22 mars 2012

Av bokmalarna - 22 mars 2012 17:01

Nu tror alla säkert att det är sista boken men NEJ! Det är det inte. Den åttonde delen kommer 10 Juli! Vet ni hur långt det är till 10 Juli? Antagligen inte ...

Skit samma!  Nu ska jag recensera boken! (Detta är den sjunde boken!)


Det kriminella geniet Artemis Fowl har samlat en grupp elitvättar på island. Men när han ska presentera sin nya uppfinning - som kan rädda världen från klimathotet - varkar något skumt. Artemis Fowl har blivit snäll. Vättarna kommer fram till att Artemis har fuskat med magi och att det har skadat hans hjärna. Han har nämligen drabbats ev en sorts personlighetsklyvning kallad Atlantissyndromet. Samtidigt attackeras staden Atlantis av illasinnade robotar och den nye, snälle Artemis kan inte bekämpa dem. Kan löjtnant Holly Short få tillbaka den gamle Artemis innan robotarna utplånar staden och alla vättar som bor i den?


Kommer han lyckas? Klart han gör! Dom skriver ju en åttonde bok! Den har 342 sidor fyllda av Atlantissyndromets spänning! LÄS!!

Den får 5 kära smileys av 5!!     

P.S Klicka HÄR! om ni vill läsa ett smakprov från boken! (Säg tillifall smakprovet försvinner eller länken slutar funka!)

Av bokmalarna - 22 mars 2012 16:21

FATTA ELD är andra delen i hungerspelen, som handlar om Katniss och hennes liv i Panem.

När Katniss vann hungerspelen och fick komma hem så trodde hon att allt skulle bli bra igen. Men huvudstaden tycker att hon har startat ett "gömt" uppror, och är inte nöjda med henne. Det är då huvudstaden avslöjar det nästa hungerspelet...


Jag älskar den här boken, där är nästan lika bra som första delen i serien. Man sträckläser och kan inte lägga ifrån sig boken! Jag är redag ute efter del 3!



Boken får 4 av 5 hönor,  bara för att den är för kort :) 

Boken är 318 sidor lång. 

Av bokmalarna - 22 mars 2012 16:18

Nu har vi kommit till sjätte boken i serien om Artemis Fowl! Detta är den bästa boken (enligt mig!) och den är så grymt grym att ingen får säga emot mig!


Artemis Fowl står nu inför sin värsta fiende - sig själv! Artemis Fowl hade faktiskt bestämt sig för att inte längre befatta sig med kriminella aktiviteter på det magiska planet. Men inget blir som man har tänkt sig ...

Nu är hans mamma allvarligt sjuk och för hennes skull måste han resa tillbaka i tiden för att stjäla botemedlet. Och detta råkar vara i händerna på ingen mindre än underbarnet, Artemis Fowl! Med löjtnant Holly Short vid sin sida färdas Artemis i tiden för att kämpa mot sig själv.


Detta är världens bästa bok och ingen får klaga!! Den har 351 sidor av den bästa storyn i världshistorien!!

Den får 7 fyrklövrar av 5!!

  

Presentation

Hej alla läsgalna! Här kommer vi på BokMalarna skriva och recensera om vad vi har läst och läser!

Sök i bloggen

Våra namn är;


Fråga oss:

13 besvarade frågor

Kategorier

Vad tycker du om våran blogg?

Har vi en bra blogg eller borde den läggas ner?
 Den är grymt grymmast!! :D
 Den är bra.
 Den är väll okej antar jag ...
 Ganska dålig ...
 Tråkig!
 Super trist!
 Sämta bloggen i världen!! :(

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2012 >>>

Katten Smirre


Skrapa och se! :D

Vad står det här? :)

Klicka och se!! :*)

Senaste inläggen

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Light Blue Pointer

Ovido - Quiz & Flashcards